,

OMS012 Mocha/navy mønster slips

kr. 299.00

Vores bedste tip, når det gælder et mønstret slips, er at gå efter de farver du føler dig godt tilpas med. Det eneste du skal huske, er at farverne skal fungere sammen med bukser og /- eller,  blazer og skjorte. Mønstrede slips er en elegant, tidløs måde at give plads til et personligt udtryk. Det er fint at gå efter et mønster som indeholder skjortens farve, eller farver. F.eks. er det meget elegant at bære et mønstret slips som indeholder hvid og blå til en stribet hvid og blå skjorte.

Det mønstrede slips kan passende matches op med en elegant pynteklud i matchende farver, eller en ensfarvet pynteklud som matcher skjortens farve.

Se vores udvalg af pynteklude her

Alle OAKMORE slips er lavet i bæredygtig kvalitet og lavet med ekstra længde for at sikre en pæn knude, uanset højde. Den høje kvalitet understreges ved det elegante prikkede foer samt den håndvævede stikning.

Kategorier: ,

BESKRIVELSE: Kvalitet: 80% recycled polyester / 20% bomuld. Slipset er foret med recycled polyester, som er let børstet for at give slipset passende fylde. Forets høje kvalitet gør slipset nemt at binde og sikre minimalt krøl.

VASK / PLEJE: Slipset skal renses.

STØRRELSESGUIDE: Slipset måler 7 x 152 cm.

Indkøbskurv
OMS012 Mocha/navy mønster slips
kr. 299.00