Ansvarlighed

Bæredygtighed er ikke mode, det er en selvfølgelighed.

OAKMORE er en del af den internationale modeindustri, derfor ser vi det som en selvfølge at følge med udviklingen indenfor bæredygtighed.

Vi står ikke stille! OAKMORE udvikler og tester hele tiden nye bæredygtige kvaliteter. Det gør vi for at sikre, at vi lever op til nutidens krav, men ikke mindst også lever op til fremtidens forventninger.

Vores bæredygtige Mission

Vi står ikke stille! OAKMORE udvikler og tester hele tiden nye bæredygtige kvaliteter.

Ansvarlige "hele vejen rundt"

Bæredygtige metervarer

RECYCLED Polyester.
GRS (Global Recycled Standard) certificeret. OAKMORE bruger kun recycled polyester I vores produkter. Recycled polyester har mange gode egenskaber. Ud over at være en meget stærk fiber med lang levetid, er recycled polyester også meget nem at rengøre og stryge.

Bomuld.
OAKMORE anvender økologisk bomuld, BCI bomuld og konventionelt bomuld. Bomuld er en af de mest anvendte fibre i tekstilproduktion, da bomulden er blød og åndbar.

Modal og Lyocell
OAKMORE anvender Modal og Lyocell fibre til slips, tørklæder og andre accessories. Disse fibre har botanisk oprindelse og produceres med lav miljøpåvirkning.

RWS wool (Responsible Wool Standard) bruges til tørklæder.
Standarden betyder, at ulden stammer fra dyrehold, der sikrer dyrevelfærden. Der er strenge regler for foder og krav om tilstrækkeligt store arealer, rene stalde, bæredygtig dyrkning af enge samt medarbejdernes vilkår.

Bæredygtig trim (knapper, labels og foer)

OAKMORE anvender kun knapper og labels lavet af Recycled polyester. Foret i vores slips er lavet i en ny Recycled Polyester i let børstet kvalitet, som giver ”fylde” samtidigt med, at foret sikrer, at slipset ikke krøller så meget efter, at det har været bundet.

Bæredygtig transport (Vægt skjorter/pakning m.m.)

OAKMORE skjorter er pakket efter helt ny standard.

Skjorterne er lagt sammen helt uden nåle og minimalt plastik. Der anvendes kun et lille stykke FSC pap for at beskytte kraven under transport.

Det betyder, at der kan være flere skjorter i en transportkasse og at den samlede vægt er betydelig mindre. Alt dette reducerer CO2 udslippet væsentligt.

Bæredygtig emballage

FSC pap.
OAKMORE bruger kun FSC pap. Uanset om det er transportkasser eller andre papkomponenter som hangtags, så bruger vi kun FSC pap.

Poser.
OAKMORE leverer skjorter i genbrugsposer, som har en smart zip lukning, således posen kan genbruges på rejser og til praktisk opbevaring.

Poser til accessoires er ligeledes lavet i genbrugsplastik eller FSC papir.

Indkøbskurv