,

OMS004 Mocha prikket slips

kr. 299.00

Vores bedste tip når det gælder et prikket slips, er at gå efter de farver du føler dig godt tilpas med. Et prikket slips er nemmere at matche end et mønstret slips. Det eneste du skal huske er, at farverne skal fungere sammen med bukser og /- eller, blazer og skjorte. Prikkede slips er en elegant, tidløs måde at give plads til et personligt udtryk. Den hvide prik som er i OAKMORES slips, gør det nemt at matche slipset med en hvid skjorte, eller en stribet eller ternet skjorte som bl.a. er hvid.

Det prikkede slips kan passende matches op med en elegant pynteklud i matchende farver, eller en ensfarvet pynteklud som matcher skjortens farve.

Se vores udvalg af pynteklude her

Alle OAKMORE slips er lavet i bæredygtig kvalitet og lavet med ekstra længde for at sikre en pæn knude, uanset højde. Den høje kvalitet understreges ved det elegante prikkede foer samt den håndvævede stikning.

Kategorier: ,

BESKRIVELSE: Kvalitet: 80% recycled polyester / 20% bomuld. Slipset er foret med recycled polyester, som er let børstet for at give slipset passende fylde. Forets høje kvalitet gør slipset nemt at binde og sikre minimalt krøl.

VASK / PLEJE: Slipset skal renses.

STØRRELSESGUIDE: Slipset måler 7 x 152 cm.

Indkøbskurv
OMS004 Mocha prikket slips
kr. 299.00